Tallers de tardor

Paral·lel 62 inaugura un programa formatiu imaginat des d’una perspectiva experimental, amb un clar esperit interdisciplinari i amb la intenció de generar noves experiències a través de la música. 

En aquest programa la transformació de la societat a través la música és essencial, valorant el com a més del què, generant fils de connexió entre les diverses disciplines artístiques i perspectives que fan possible la música a les diferents comunitats de la ciutat de Barcelona.

Des de la producció musical a les cures, passant per l’autodefensa promocional o l’autogestió fiscal, els quatre tallers proposen apropaments transversals a la música (i a altres disciplines) i a les seves diferents realitats i formes d’existència.

Un programa pensat per a tots els públics, per a persones que estimen la música de maneres molt diverses, que s’hi dediquen o que en volen fer la seva professió.

Aquest programa ha sorgit d’un procés de co-disseny col·lectiu i de les dinàmiques engegades per la cooperativa Bit Lab i l’equip de Paral·lel 62 juntament amb entitats i agents del territori.

Taller Converses per a l’intercanvi d’experteses entre productores musicals

Aula legal, consultori laboral, autogestió fiscal per a músics i altres treballadores de la música

Autodefensa promocional, suport mutu i supervivència en la indústria musical

Generador d’eines emocionals