POSTPONED: Facu Díaz & Miguel Maldonado: ¡Por fin juntos!

Per motius personals ens veiem obligats a ajornar els xous de “Por fin juntos” programats per a aquest cap de setmana (19 i 20 de gener) a la sala Paral·lel62 de Barcelona.

Les entrades adquirides seran reemborsades automàticament en un termini màxim de 48h. En breu l’organització es posarà en contacte amb els compradors per a comunicar les noves dates assignades i donar accés prioritari a la compra d’entrades.

Moltes gràcies per la comprensió i lamentem molt les molèsties que us hàgim pogut ocasionar. Contacte: entradas@mpcmanagement.es

***

Mai han deixat d’estar junts. El nom d’aquest xou no té cap mena de sentit, però així han decidit batejar-lo els còmics Facu Díaz i Miguel Maldonado, que recorreran el país de punta a punta carregats de bromes i acudits per a delectar al seu públic. De nou, com sempre, amb un ull posat en l’actualitat i l’altre en la broma perquè sí. Rient-se sense molt de coneixement però amb molta convicció. Una fórmula que els ha fet abandonar la precarietat i instal·lar-se en la burgesia amb passes de gegant. Lliurats a una vida de luxes però sense oblidar d’on venen, volen celebrar els seus 10 anys de carrera com a duo amb un nou espectacle amb els seus sketches i els seus monòlegs. Ni més ni menys que el que les gents esperen d’ells. Faran el que saben fer, sense arriscar massa, no esperin pirotècnia ni backflips. Que surti de la seva zona de confort el que vulgui, perquè ells no ho faran.

You may be interested