Barcelona Poesia 2024 Opening

El festival de poesia de la ciutat gira aquest any a l’entorn de la senzillesa, la concreció i la quotidianitat dels gestos —que, just perquè ens són comuns i habituals, poden descloure amb el vers el que tenen d’excepcionalment humà.

19.00 h LLÀGRIMA, OLI, SAL
Pregó inaugural del Barcelona Poesia 2024 a càrrec d’Antònia Vicens

Tot seguit BARCELONA RATAFIA

Barcelona Ratafia és uns Pastorets abstractes, ressituats al malson de vellut de la nostra ciutat-teatre en què sona Schubert tothora. La direcció artística i la dramatúrgia són del poeta Eduard Olesti, i sobre l’escenari la pregonera Antònia Vicens, cinc actors/actrius i set autors/autores guardonats amb alguns dels premis de poesia més importants del país, ens faran tastar una ratafia poètica que obre la porta a una setmana completa de recitals, concerts i propostes artístiques diverses en què el que ens embriagarà seran els versos.

Mireia Calafell, Marina de Cabo, Jordi Solà, Hug Casals, Irene Tarrés, Joan Tomàs Martínez, Eduard Olesti, Núria Martínez-Vernis, Oriol Sauleda, Núria Coromines, Frances Ribes Renshaw i Quimet Pla. Director: Eduard Olesti

20.30 H) RISE ABOVE, performance poeticomusical de Lydia Lunch
Rise Above combina l’spoken word de Lydia Lunch, una de les performers més arriscades del gènere, amb la improvisació virtuosa d’Ian White, de Gallon Drunk i Big Sexy Noise, per crear una atmosfera íntima de poesia musicada. Gravetat i udol; provocació, talent i estrip. 

You may be interested