MUTEK A/Visions – Paral·lel 62

Obres audiovisuals sensorials a gran escala que fusionen imatge, so i tecnologia són el nucli del programa A/Visions. Intel·ligència artificial, neurociència, sintetitzadors modulars i paisatges visuals analògics es troben amb l’art líric i les vibracions electròniques per a viure una experiència orgànica i transformadora.

Daito Manabe (JP)

L’artista, programador i DJ que arriba directe des del Japó debutarà a la ciutat per a presentar el seu xou AV ric en realisme d’alta definició mitjançant el reconeixement i la recombinació de blocs de construcció elemental. Manabe es basa en acurada observació per a descobrir i dilucidar les potencialitats essencials inherents al cos humà, les dades, la programació, les computadores i altres fenòmens.

Hatis Noit (JP) – Aura

Hatis Noit presenta el debut en directe del seu aplaudit àlbum Aura. El propi nom “Hatis Noit” procedeix del folklore japonès i significa la tija de la flor de lotus. El lotus representa el món viu, mentre que la seva arrel representa el món espiritual, per la qual cosa Hatis Noit és el que connecta a tots dos.

Martin Messier (CA/QC) – 1 drop 1000 years

L’artista québécoise representa l’ adn de MUTEK i estrenarà a Espanya el seu més recent projecte 1 drop 1000 years, una original performance que reflexiona sobre un procés fonamental per a l’equilibri de la vida: l’homeòstasi.

You may be interested