Cruïlla Hivern: Pol Batlle

Jugar-se-la. Arriscar-se. Fer contínuament un salt mortal al buit. I desenes d’altres sinònims que podrien definir la trajectòria, curta però fructífera, de Pol Batlle. Amb només un disc sota el braç, ‘Salt Mortal’ (2022), l’artista del Baix Llobregat ja ha actuat als auditoris més importants d’Espanya i Itàlia i participat a la plataforma mundialment coneguda COLORS.

Tot plegat, com sempre acompanyat de Rita Payés, amb qui forma un duet únic. Vine a comprovar-ho el pròxim 18 de gener a la sala Paral·lel 62 dins del Cruïlla Hivern 2024!

Composició i interpretació es confonen en aquest duet, que executa totes dues tasques amb una excel·lència i gust difícils de comparar. Cançons com “Artistas y Toreros”, “La Manzana” o “Lost & Happy” posen de manifest la seva compenetració, així com “Alma en vilo” o “No digo que no” són exemples de la facilitat que tenen per connectar amb la sensibilitat d’altres artistes de la seva escena.

Una intimitat consumada, la màgia de l’hàbit i la poesia del gest: el pròxim 18 de gener no et perdis el final de gira de Pol Batlle i Rita Payés al Cruïlla Hivern 2024!

You may be interested