Rockpelsxuklis Implikat Festival

Rockpelsxuklis torna a una sala emblemàtica de la ciutat que aquest any ha començat una nova etapa amb un nou nom: Paral·lel 62. Per nosaltres és un orgull poder estar en aquesta sala, on ens reben amb els braços oberts i s’impliquen amb nosaltres. Enguany, tenim una sèrie d’artistes catalans que aportaran el seu estil inconfusible a favor de la nostra entitat: Joan Rovira, Gemma Humet, Cesk Freixas, Jordi Ninus i Sara Roy, s’han implicat amb l’AFANOC.

Què és Rockpelsxuklis?

Rockpelsxuklis va ser impulsat per persones que havien viscut la realitat del càncer en els seus fills i filles, i que eren amants del blues i del rock. Això va fer que surgís Rockpelsxuklis, un esdeveniment musical que brilla amb llum pròpia gràcies a la solidaritat i la implicació de bandes locals, comerços, empreses, entitats i un nombrós grup de voluntariat.

L’objectiu principal de Rockpelsxuklis és garantir la gratuïtat dels serveis que l’AFANOC ofereix a les famílies amb un infant, adolescent o jove amb càncer,  així mateix vetllar pel manteniment de la Casa dels Xuklis i sensibilitzar la societat a través de la música. 

D’altra banda, també permet oferir una oportunitat a bandes i grups musicals que volen donar-se a conèixer sota el paraigües d’una entitat que té més de 30 anys de trajectòria com és l’AFANOC.

Més informació: https://afanoc.org/rockpelsxuklis/que-es/

You may be interested