Tallers de tardor: Converses per a l’intercanvi d’experteses entre productores musicals

Arriben a Paral·lel 62 els tallers de tardor! Un nou programa formatiu amb la intenció de generar noves experiències a través de la música. Un programa pensat per a tots els públics, per a persones que estimen la música de maneres molt diverses, que s’hi dediquen o volen dedicar-s’hi com a professió.

Iniciem aquest programa de formacions parlant de producció musical. Una feina que sempre ha sigut important que darrerament ha pres molt més protagonisme gràcies a les músiques que representen a les noves generacions. 

Aquest laboratori en directe reuneix creadores que es dediquen a la producció musical des de diversos estils, perspectives i escenes musicals i té l’objectiu de visibilitzar la seva feina. Parlarem de diferents recorreguts creatius per a l’elaboració de cançons, composicions o peces sonores des que es componen fins que es fan públiques. Volem activar un diàleg entre professionals i entre aquests i públic mostrant els diferents passos del procés de producció musical amb exemples sonors, pràctics i explicacions tècniques de cada especialitat. 

Amb Núria Graham, Marina Herlop, Jordi Matas (Ferran Palau, El Petit de Cal Eril, etc.), i Emili Bosch (b1n0, Cala Vento, Sandra Monfort, etc.).

Dinamitza: Maguette Dieng (Jokko Collective, MBODJ, Foc, etc.)

You may be interested