Entitats i Projectes associats

A Paral·lel 62 impulsem projectes socioculturals en l’àmbit de la música i més enllà. Per fer-ho, ens coordinem amb entitats, equipaments i associacions que treballen als barris propers i amb d’altres que aposten per l’economia social i solidària. A continuació hi trobaràs tota la xarxa de col·laboracions.

Projectes
associats

Cuina amb Abarka

La cuina professional, situada a l’interior de l’edifici i inactiva durant anys, està en funcionament, de forma no exclusiva, de la mà d’Abarka. A través de la gastronomia, la cooperativa treballa per generar oportunitats laborals de persones migrades i racialitzades, i ofereix servei de càtering i tallers específics.

abarkacoop.com

Estudi de gravació amb Xamfrà

El Centre de Música i Escena del Raval dinamitza l’estudi de gravació situat a la planta -1 de Paral·lel 62. Hi desenvolupen dos dels seus projectes: Ràdio-Xamfrà i el taller Rimes i producció musical. D’una banda, un nou altaveu de la mà dels joves del barri per dinamitzar i compartir les activitats i col·lectius del Raval. D’una altra, la creació de peces musicals amb l’alumnat de Xamfrà on es treballa també l’autonomia i l’autogestió.

xamfra.net

Fundació Tot Raval

La Fundació Tot Raval està formada per una cinquantena d’entitats, associacions, centres educatius, institucions culturals i persones vinculades al barri del Raval que treballen en xarxa per millorar la cohesió social, la convivència i la qualitat de vida al barri. Paral·lel 62 també en forma part com a membre actiu del Patronat.

totraval.org

Camp de San Pau

És un projecte comunitari que vol donar vida als Jardins de Sant Pau i als seus entorns a fi d’apropar el veïnat a l’espai verd més gran del barri del Raval. Entre totes les entitats i equipaments ubicats als volts d’aquest jardí, promovem la cultura, l’oci i l’esport Camp de Sant Pau.

IG: @campdesantpau

La Tremenda

Agència de comunicació, especialitzada en els sectors cultural i social. Han realitzat serveis de premsa per a Paral·lel 62, així com la conceptualització del web, generació de continguts i l’acompanyament en la senyalística i implementació de la marca corporativa de l’espai.

latremenda.coop

Alterevents

És una cooperativa de serveis gastronòmics. Gràcies a elles a les barres de Paral·lel 62 hi trobareu una selecció d’opcions de proximitat i d’economia social, que es combinen amb altres d’industrials.

alterevents.cat

Tickètic

La tiquetera cooperativa i sense ànim de lucre que utilitzem en els concerts i les activitats impulsades des de Paral·lel 62 per a la venda d’entrades en línia.

ticketic.org

BitLab

La cooperativa en l’àmbit de la cultura, l’educació i la transformació social està orientada envers la realització de projectes d’innovació cultural. A Paral·lel 62 ens acompanyen en el disseny del projecte de formació.

bitlab.cat

Hidden Track

Hidden Track és un segell discogràfic independent i una agència de management que posa la música i l’artista al centre. També és un paraigua per a d’altres segells i artistes que es vulguin autoeditar. A Paral·lel 62 ens acompanyen en el disseny i l’execució dels programes de suport a la creació.

hiddentrackrecords.com

Impulsem

És una iniciativa publicocomunitària, impulsada conjuntament per les institucions i la cooperativa Impulsem, que posa en pràctica noves formes d’ús i de propietat dels recursos, tot promovent la cooperació, la mancomunació i el reaprofitament. A Paral·lel 62 presten serveis de càrrega i descàrrega de material i altres tasques puntuals.

recursosmancomunats.org

Suara Cooperativa

L’empresa del tercer sector s’incorpora com a reforç als serveis de neteja de l’espai.

suara.coop