Autogestió i supervivència en el sector musical

Amb Marta Torrella (Tarta Relena) i Arnau Seguí (treballador d’Indian Runners i mànager de Tarta Relena i La Ludwig Band)

Un laboratori per creadores i altres professionals on oferirem claus bàsiques per sobreviure en el sector musical sense desistir en el primer intent. Compartirem consells per navegar a l’hora de contactar amb promotors, buscar concerts o com desenvolupar la carrera d’un grup o artista, amb molt d’èmfasi en trobar un equilibri emocional, artístic i laboral dins de tot el que suposa voler (i poder o no poder) dedicar-se a la música.

Amb Marta Torrella de Tarta Relena i Arnau Seguí, treballador d’Indian Runners i mànager de Tarta Relena i La Ludwig Band.

L’Associació cultural Indian Runners promou l’activisme musical, l’autogestió i la igualtat de gènere en l’escena. Munten concerts, editen discs, publiquen en altres formats i s’organitzen per afavorir el suport entre bandes. És la casa de grups com Angeladorrrm, El pèsol feréstec, Estruç, Gebre, La Ludwig Band, La Sentina, Ós Bru, Remei de Ca la Fresca, Rombo, Súper Gegant, Tarta Relena, vàlius i Vladivostok.

Te puede interesar