Curtcircuit: El Pony Pisador + Jonatan Penalba + Basmati Cru DJs

El Pony Pisador torna per presentar el seu nou treball Ocells en una minigira dins de Curtcircuit l’1 de març a la Paral·lel 62 de Barcelona, el 9 de març al Cafè del Teatre de Lleida i el 26 d’abril a la RedStar de Valls.

El Pony Pisador s’apropa a les músiques tradicionals d’arreu del món amb un estil viu i desenfadat. El grup es caracteritza pel sentit de l’humor que desprenen tant les seves cançons com els directes, tot un espectacle imprevisible. Amants de la música tradicional celta i les cançons marineres, el quintet barceloní, acompanyat de la banda que s’anomena Polzes Prènsils s’apropa a aquests sons i d’altres de molts indrets diferents que s’inclouen en els seus treballs discogràfics. No us els perdeu!

Jonatan Penalba serà l’encarregat d’obrir el concert d’El Pony Pisador a la Paral·lel 62 dins de Curtcircuit. El músic valencià és ja un veterà en el món de la cançó, malgrat la seva joventut. I és que molt aviat es va introduir en el món de la música tradicional, i s’ha foguejat en multitud d’actuacions en els escenaris més diversos. L’aparició del seu primer disc, De soca-rel, el va situar en molt poc temps dins el panorama de la música folk valenciana, i ara ens arriba el seu últim treball, Reversions. Un disc lleugerament diferent del que havia presentat fins a la data, que s’allunya una mica de la sonoritat tradicional per acostar-se al pop, però sense oblidar la música d’arrel.

Te puede interesar