APLAZADO: Facu Díaz & Miguel Maldonado: ¡Por fin juntos!

Por motivos personales nos vemos obligados a aplazar los shows de «Por fin juntos» programados para este fin de semana (19 y 20 de enero) en la sala Paral·lel62 de Barcelona. 

Las entradas adquiridas serán reembolsadas automáticamente en un plazo máximo de 48h. En breve la organización se pondrá en contacto con los compradores para comunicar las nuevas fechas asignadas y dar acceso prioritario a la compra de entradas. 

Muchas gracias por la comprensión y lamentamos mucho las molestias que os hayamos podido ocasionar. Contacto: entradas@mpcmanagement.es

***

Mai han deixat d’estar junts. El nom d’aquest xou no té cap mena de sentit, però així han decidit batejar-lo els còmics Facu Díaz i Miguel Maldonado, que recorreran el país de punta a punta carregats de bromes i acudits per a delectar al seu públic. De nou, com sempre, amb un ull posat en l’actualitat i l’altre en la broma perquè sí. Rient-se sense molt de coneixement però amb molta convicció. Una fórmula que els ha fet abandonar la precarietat i instal·lar-se en la burgesia amb passes de gegant. Lliurats a una vida de luxes però sense oblidar d’on venen, volen celebrar els seus 10 anys de carrera com a duo amb un nou espectacle amb els seus sketches i els seus monòlegs. Ni més ni menys que el que les gents esperen d’ells. Faran el que saben fer, sense arriscar massa, no esperin pirotècnia ni backflips. Que surti de la seva zona de confort el que vulgui, perquè ells no ho faran.

Te puede interesar