Irídia Fest

Programació divendres 16:

Estrena del videoclip «Open Letter To Pablo Hasél». Col·laboració del pianista i compositor Albert Marquès amb el raper de Brooklyn Samuel Omare.

«No soy tu gitana» de Silvia Agüero: més d’una hora d’humor, ball i malediccions. Antigitanisme sense pretensions de desconstruir a ningú.

Rafel Perona i Carmen Amador, duet flamenc de Barcelona i activistes pels drets del poble gitano.

**

Davant la intolerància, la discriminació i la violència institucional actuem de forma col·lectiva. L’IrídiaFest és un festival de cultura i drets humans que neix amb la vocació de demostrar que hi ha alternatives per fer front a la radicalització de l’odi, generant espais de vincle, comunitat i celebració. Amb aquest festival reivindiquem el paper de la cultura per a crear imaginaris compartits capaços de transformar la realitat que ens envolta, i alhora ajudem a finançar el servei d’atenció i denúncia (SAIDAVI) grantint la seva gratuïtat.


El festival, que en la seva primera edició va aconseguir exhaurir totes les entrades, tindrà lloc els dies 16 i 17 de febrer a la Sala Paral·lel 62 amb una programació que aposta un any més per propostes plurals, crítiques i de qualitat.

Te puede interesar