Periodisme no és terrorisme

Tots els beneficis destinats íntegra i solidàriament a la campanya en defensa de Jesús Rodríguez.

«Seguim reivindicant que #PeriodismeNoÉsTerrorisme, i el pròxim 16 de gener farem soroll amb Ovidi4 i Toti Soler + Lluís Llach + Anna Andreu + Joan Garriga + La Maria + Lu Rios + Mireia Calafell + Mohamad Bitari» – La Directa

Ni muts ni a la gàbia, aquest és un concert –un més– dels que portem fent anys i dècades, dia rere dia, als nostres barris, viles i comarques. Solidaritat, suport mutu i autogestió. Fa molts anys que sabem què és l’Audiència Nacional, com rutlla l’Estat dins l’Estat i què significa cada informe de la Guàrdia Civil. Ho hem escrit mil vegades i els moviments socials alternatius han vist passar persones plenes de raó per aquell cau d’excepció. Dels tres de Gràcia a Núria Pòrtulas, de Tamara i Adri Carrasco a Joan Coma, dels torturats el 1992 als Jordis l’octubre de 2017. També periodistes, com Martxelo Otamendi. I humoristes, titiriters i músics com Pablo Hasel. Bromes de la democràcia quan la democràcia és de broma.

No sabem callar i no sabem mentir. I no ens faran creure. Dimarts 16 de gener alçarem la veu contra un sistema embogit. Perquè sabem, també fa molt, que el que és una bogeria no és resistir-se al sistema. El que és una bogeria és no fer-ho.

Tu per nosaltres, Jesús, i nosaltres per tu. Directament. Sempre.

/Ovidi4

Aquí trobareu el comunicat i en aquest formulari us hi podeu adherir.

Te puede interesar