Paral·lel 62

Paral·lel 62 és un espai per a la música, obert a altres disciplines artístiques i gestionat de manera horitzontal i des de l’economia social i solidària. Reneix amb la voluntat de contribuir a fer del Paral·lel un lloc amb més vida veïnal i cultural per a tothom.

Qui som

Paral·lel 62 està gestionat per una Unió Temporal d’Empreses (UTE) constituïda per les cooperatives L’Afluent, Quesoni i la Sala Upload.

Llegir més

Espais

Les cooperatives L’Afluent i Quesoni i la Sala Upload han constituït una Unió Temporal d’Empreses (UTE) per gestionar l’espai. Les tres entitats han definit i dissenyat la proposta, i han subrogat gairebé la totalitat del personal tècnic de la gestió anterior del projecte de la Sala Barts. D’aquesta manera, Paral·lel 62 ha guanyat en coneixement intern i tècnic per arrencar el projecte de la mà de professionals que fa anys que hi treballen.

Veure Espais

Entitats i projectes associats

A Paral·lel 62 impulsem projectes socioculturals en l’àmbit de la música i més enllà. Per fer-ho, ens coordinem amb entitats, equipaments i associacions que treballen als barris propers i amb d’altres que aposten per l’economia social i solidària.

Llegir més