Política de galetes (cookies)

Posem a disposició dels usuaris la present política de galetes, on podran trobar tots els detalls sobre l’ús de galetes a la nostra pàgina web. Aconsellem als usuaris que visitin la present política de galetes amb freqüència, ja que pot ser actualitzada en qualsevol moment.

Què són les galetes?

Les galetes són petits fitxers que s’instal·len a l’equip de l’usuari quan accedeix a un lloc web. Les galetes permeten, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip. Segons la informació que continguin i depenent de la forma en què s’utilitzi l’equip, certes galetes es poden usar per reconèixer l’usuari.
Tipus de galetes

 1. Segons l’entitat que gestiona les galetes:
  • Galetes pròpies: són les que s’envien al dispositiu o terminal de l’usuari des del nostre equip o domini, gestionades per nosaltres mateixos com a titulars i editors de la present pàgina web.
  • Galetes de tercers: són les enviades al dispositiu o terminal de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per nosaltres mateixos, sinó per un tercer que tractarà la informació obtinguda a través de les galetes.
 2. Segons el temps de conservació:
  • Galetes de sessió: són les que recapten i emmagatzemen les dades quan l’usuari accedeix a la pàgina web i cessen un cop que l’usuari en surt.
  • Galetes persistents: són les que tenen una durada determinada en el temps pel responsable del tractament. El temps de conservació pot variar d’uns minuts a diversos anys. S’utilitzen per guardar i recuperar certs paràmetres cada vegada que l’usuari visita la pàgina web.
 3. Segons la finalitat:
  • Galetes tècniques: són les imprescindibles i estrictament necessàries per al correcte funcionament de la pàgina web i per utilitzar les diferents opcions o serveis que oferim. Per exemple, les que serveixen per mantenir la sessió; gestionar el temps de resposta, rendiment o validació d’opcions; utilitzar elements de seguretat; compartir contingut amb xarxes socials, etc.
  • Galetes de personalització: són les que permeten que l’usuari pugui especificar o personalitzar algunes característiques de la pàgina web. Per exemple, definir l’idioma, configuració regional o tipus de navegador.
  • Galetes d’anàlisi: són les que ens permeten realitzar un seguiment i anàlisi del comportament de l’usuari a la nostra pàgina web amb l’objectiu d’elaborar perfils de navegació i poder conèixer les preferències dels usuaris. Se solen utilitzar per mesurar l’activitat de l’usuari a fi de millorar el servei que li oferim en funció dels resultats que obtenim. Per exemple, mitjançant una galeta analítica es controlarien les àrees geogràfiques de major interès d’un usuari, quin és el producte o servei de més acceptació, etc.
  • Galetes publicitàries: són les que ens permeten gestionar els espais publicitaris en els llocs web.
  • Galetes de publicitat comportamental: són les que ens permeten gestionar els espais publicitaris de la nostra pàgina web. La funció d’aquestes galetes és emmagatzemar informació del comportament dels usuaris en la nostra pàgina web, per posteriorment mostrar publicitat personalitzada.

Quines galetes utilitzem?

Google Analytics
Mailchimp / Substrate
Soundcloud
Bandcamp
Spotify
Youtube
Proticketing

Com desactivar o eliminar les galetes?

Els usuaris poden, en qualsevol moment, desactivar o eliminar les galetes a través de la configuració de les opcions del navegador utilitzat en el dispositiu o terminal. Els usuaris han de tenir present que, si rebutgen o esborren les galetes de navegació per a la pàgina web, no es podran mantenir les seves preferències, de manera que algunes característiques de la pàgina no estaran operatives i els usuaris no podran gaudir dels serveis personalitzats. Cada vegada que naveguin per la pàgina web caldrà sol·licitar de nou la seva autorització per a l’ús de galetes.

A continuació, oferim enllaços en els quals els usuaris trobaran informació sobre com activar les seves preferències en els principals navegadors:

Més informació

Si teniu qualsevol pregunta sobre com fem servir les galetes, i no està contestada en aquesta política de galetes, si us plau, envieu-nos els vostres comentaris a través del correu electrònic info@p62.cat.

Si necessiteu obtenir més informació sobre l’ús de galetes en els llocs web, podeu consultar la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic i la Guia sobre l’ús de galetes publicada per l’Agència de Protecció de Dades.