20è aniversari Aloud Music: (lo:muêso) + Lisabö + Toundra & Manu Brabo + Viva Belgrado + Monkey3

Fa 10 anys vam decidir ajuntar alguns grups que ens agradaven per a celebrar que feiem 10 anys. Va ser la versió rock de la festa d’aniversari que es va de les mans. D’allò va néixer un festival anomenat AMFest i ja en aquells dies, Toundra i Lisabö van encapçalar la història per a fortuna dels més de 1000 assistents que van omplir per complet la Sala Apolo.

Repetir el cartell de 2013 era gairebé una obsessió i aquí estaran de nou dos de les bandes més importants de la història de la música rock alternativa feta en aquest país. Som afortunats! Toundra & Manu Brabo (Premi Pulitzer de fotografia, precisament de l’any 2013) presentaran el seu projecte conjunt “Ukraína”, en un espectacle audiovisual que es podrà veure a Barcelona per primera i última vegada. Lisabö, per part seva, ressorgeixen per a l’ocasió i repassaran la seva trajectòria en el seu hàbitat natural: el directe. No hi ha banda que ens emocioni més que ells.

S’uneixen a la festa dos dels projectes més importants de la història d’Aloud. D’una banda, Viva Belgrado, que s’atreviran a versionar a At the Drive-In poques dates abans de llançar el seu nou treball que, aquesta vegada, serà autoeditat. I com a una celebració així no li pot faltar una gran tornada (en 2013 van ser The Joe K-Pla), aquesta vegada seran (lo:muêso) els qui, després de set anys d’absència.

El toc internacional el signaran Monkey3, des de Suïssa, un dels millors exponents de l’stoner rock en tota Europa i que estan de gira pel continent amb Toundra.

Et pot interessar