Afrolatin Session (AJORNAT AL 31 D’OCTUBRE)

***CANVI DE DATA***

BCN AFROLATIN SESSION canvia de data al 31 d’octubre de 2023. Les entrades prèviament adquirides seran vàlides per la nova data. La devolució de les entrades es pot sol·licitar fins el 9 d’octubre de 2023, a través de info.entrades@p62.cat indicant la referència de compra.

Gràcies i disculpeu les molèsties.

___

Tumbakin + Afrolatin Jam All Stars + Vinyl Battle Session

Primera trobada de música i cultura Afrolatina de Barcelona que durant més de 6 hores omplirà la sala Paral·lel 62 de concerts i batalles de vinils, amb la participació de més de 20 DJs i melòmans de la ciutat, a més de xous de ball i mercat de vinils.

Tindrem dues grans orquestres en viu: Tumbakin (Timba Afro Cubana) i Afrolatin Jam All Stars (salsa dura i descàrrega). A més una de les noves activitats que complementen l’esdeveniment és la Vinyl Battle Session. Alguns dels DJs i melòmans participants seran: PERUCHIN + EL PALMES + BLANQUITO DJ + DANI KONGO + DJ PATXEKITO + METRALLETA + KARAWANE + L’altra RUMBA + TROPIKAL ROCKERS + MATACHIN + MAMBO COLLECTIVE + ROSA + LA.CARA B + RAUL BRITO + CHAVO GUAGUANCO + ALEXANDER PRADO + EL BOCHINCHE + MIGUELITO SUPERSTAR … entre altres.

Et pot interessar