Alceu Valença i Orquestra Ouro Preto

Alceu Valença, icona de la música brasilera, fusiona la rica tradició nordestina amb elements contemporanis, captivant a audiències globals amb èxits com “Anunciação” i “Tropicana”. Amb una veu inconfusible i una presència magnètica en l’escenari, ha estat reconegut per la seva habilitat per a capturar l’essència cultural del Brasil. El seu llegat com a pioner del Manguebeat i la seva contínua innovació ho han convertit en un ambaixador cultural únic, assegurant el seu lloc entre els grans de la música contemporània.

La col·laboració entre el cantautor pernambucano i l’orquestra de Mines Gerais es durà a terme en quatre països a principis de 2025. Des de les manifestacions tropicals i agrestes de Pernambuco fins a l’ànima barroca de Mines Gerais, la música d’Alceu Valença es troba amb l’Orquestra Ouro Preto en l’aclamat concert Valencianes. L’espectacle, que dona un tractament de cambra als temes del compositor, torna a Europa a principis de 2025.

La Gira Europea de Valencianes representa una oportunitat per a celebrar el caràcter popular i erudit de l’art brasiler en un context internacional, utilitzant la música com a pont entre països i cultures.

Col·labora: Cambra de Comerç el Brasil-Catalunya.

Et pot interessar