AnnaOtta feat. La.Fumero: Such is Life

El pròxim 16 de novembre de 2023 en el marc de l’esdeveniment “Tarda de Música i IA” organitzada per MusicDataUPC, EinESS i EllESMusic, t’espera el concert d’AnnaOtta amb Lucía Fumero.

El duet europeu de música electrònica improvisada, AnnaOtta, format per Irene Novoa (ES) i Jenny Thiele (DE), presentarà el seu tercer llançament, “Such is life”. A més, comptaran amb la participació de la talentosa pianista catalana, Lucia Fumero. AnnaOtta se submergeix en un viatge sonor que reflexiona sobre la melangia, l’absurd i l’humor de viure a l’estranger, als Països Baixos, en entrar en l’edat adulta. Una experiència compartida per aquestes tres expatriades mil·lennials que desafien estereotips i expectatives.

La música d’AnnaOtta és realment única, ja que està composta exclusivament per les seves veus, que són manipulades electrònicament. Tots els sons que escoltaràs a “Such is life” provenen de veus processades en viu i d’un sintetitzador. Això li atorga a l’àlbum una barreja intrigant de textures electròniques i orgàniques, similar als seus treballs anteriors, “What if” i “This wasn’t real”. L’àlbum et portarà en un viatge emocional, amb cançons expressives i potents que s’alternen amb moments d’obscuritat i encant. La seva música, influenciada pel trip-hop dels anys 90 en què van créixer, sempre té un toc experimental que et sorprendrà. Les lletres s’inspiren en les paraules de l’escriptora turco-europea Elif Shafak

Aquest concert s’enmarca en la jornada TARDA DE MÚSICA I IA MusicData UPC, EinESS i EllESmusic Si vols ser part d’aquesta experiència musical, assegura’t d’aconseguir la teva entrada!

Et pot interessar