Balkan Paradise Orchestra

Balkan Paradise Orchestra neix a principis de 2015 als carrers de Barcelona. És una formació que, composta per instrumentistes de vent i percussió, dona un aire fresc i alegre al panorama de les fanfàrries del nostre país.

Tot i prendre com a punt de partida els sons d’arrel balcànics, les seves composicions barregen diversos ritmes i tradicions del món, obtenint com a resultat una música eclèctica i festiva. La BPO té una sorprenent capacitat de generar empatia amb el públic, a més a més de portar alegria i ganes de ballar a cada racó de món.

Aquest 2023 BPO estrena “Catarsis”, el seu nou espectacle. “Catarsis” simbolitza el moment d’alliberació emocional a través de la música, el moviment i la festa que la BPO transmet als seus concerts. L’energia compartida entre la banda i el públic fa possible aquesta catarsi; un espectacle únic i carregat de potència, amb una posada en escena coreogràfica que es fusiona a la perfecció amb la seva original proposta musical. A “Catarsis” podreu escoltar els seus temes propis i algunes versions amb influències sonores molt diverses, com la música d’arrel balcànica, llatina o l’electrònica.

Et pot interessar