Bassi Maestro presenta: Occhi Aperti – The Hip Hop video story

Després del sold out registrat en menys de 48 hores des de l’anunci de la data exclusiva en el teatre de Milà, Bassi Maestro, conegut productor musical, un dels pares del rap Italià, presenta OCCHI APERTI TOUR: Bolonya, Roma, Terlizzi (BA), Torí i ara Madrid i Barcelona, són les ciutats on portarà en viu el nou espectacle audiovisual, totalment inèdit.

Un recorregut que part del rap d’Estats Units dels anys 80 i arriba al final de la dècada següent. Veurem clàssics del boom bap dels 90 i perles inèdites del rap italià. Des de Beastie Boys fins De La Soul, Snoop Dogg, Tupac o Notorious Big, repassant alguns dels vídeos més llegendaris i innovadors de la història de la música.

Un espectacle on els videoclips (especialment restaurats i editats per Bassi Maestro) seran els protagonistes i seran “tocats” i barrejats en sincronia per l’artista en els tocadiscs, creant així una veritable actuació a 360° on la música, l’entreteniment en el micròfon i imatges es fusionen per a crear una experiència única, una celebració definitiva dels 50 anys d’història del hip hop.

Obrirà l’espectacle Enomix Stona amb una bona sessió d’hip hop!

Et pot interessar