Cala Vento + Austin TV

Des que van començar a compondre junts l’any 2014, el Joan i l’Aleix han publicat trenta-vuit cançons en diversos formats (singles, LP’s, EP’s etc.). La seva música fins ara s’ha caracteritzat per la immediatesa, la força i la intensitat emocional de qui viu apassionadament i es veu afectat més del compte pels dubtes d’una generació sense futur. Cala Vento, però, tenen la capacitat de transmetre optimisme i alegria des d’una posició aparentment fatalista.

Després de diverses gires de llarg a llarg d’Espanya i Mèxic, la banda ha aconseguit una gran comunió amb un públic transgeneracional que comparteix els mateixos dubtes i angoixes de què parlen les seves cançons.

Presentaran el nou disc Casa Linda. Seguint fidelment la ideologia del “fes-ho tu mateix”, en aquesta ocasió han enregistrat part del nou treball en el seu propi estudi, construït per ells mateixos durant la pandèmia. Es tracta d’una producció dirigida pel duet en què han participat Martin Glover “Youth”, Emili Bosch i Santi García en qualitat de productors, i Jordi Mora com a tècnic de barreges. Casa Linda, és un disc que augura un altre pas important a la carrera musical d’Aleix i Joan, dos músics inconformistes que sempre intenten fer una volta a tots els processos i formes de fer les coses.

Et pot interessar