Piñata Music Series: Alex Serra & Toti Dub + La Chica

Portes 20:15 h

Alex Serra 21:00 h

La Chica 23:30 h

Eclecticisme, espiritualitat i encanteri tel·lúric es donen cita en aquest programa doble, en què el barceloní Alex Serra i la francoveneçolana La Chica mostren la seva intransferible forma de filtrar música de Llatinoamèrica i Àfrica, en connexió directa amb la natura i un instint creatiu genuí i lliure.

Alex Serra
“La música no pertany a ningú”, diu una veu femenina a “In The Real World” (2019), el tall que obria i donava títol al primer àlbum d’Alex Serra, i això és una cosa que ell mateix sap molt bé després de haver explorat, amb l’única companyia de la motxilla, gran part de Llatinoamèrica i Sud-àfrica durant quatre anys. Aquest músic barceloní és un autèntic rodamón, un explorador de sons i identitats, que sap estalviar com pocs les essències del soul, el reggae, la psicodèlia, la bossa nova, l’afropop o el dub en un combinat ple de bones vibracions. Perfectament integrat a l’escena urbana i mestissa de Barceloan, Alex Serra és un músic multidisciplinar i voraç (música, dansa, visuals, poesia), de

La Noia
La Noia és el nom creatiu de Sophie Fustec, una artista francoveneçolana que sempre s’ha declarat tan amant de Radiohead o els Beatles com de Ravel o Debussy. L’àlbum La Loba (2020) va ser un avís seriós de tot el que podia oferir: empoderament femení, espiritualitat descarnada i un encanteri pràcticament xamànic en cançons com “Agua”, “La Loba” o “Drink”, imbuïdes d’un minimalisme que ressalta allò essencial, el talent pur i dur que no entén de fronteres, ni geogràfiques ni estilístiques, i que augura un directe torrencial.

Et pot interessar