Say it Loud meets Piñata: La Delio Valdez + Amantes del Futuro + La Calor + DJ La Niña Mai

Puertas: 20 h

La Calor: 21 h

La Delio Valdez: 22:15 h

Amantes del Futuro: 1 h

La Delio Valdez és una agrupació de cúmbia formada el 2009 a Buenos Aires, que proposa un directe torrencial, acreditat amb més de set àlbums i el Premi Gardel a millor àlbum de música tropical precisament pel sisè d’ells, Sonido subtropical (2019). El seu darrer treball, que en realitat és una extraordinària introducció per a qui vulgui saber quines són les seves prestacions en directe, és La gira y la serenata (2023), un enregistrament en viu en què aquesta cooperativa de músics demostra la seva perícia per combinar cumbias del cançoner popular amb altres estils lligats a la tradició andina del nord-oest argentí però també al reggae, el rock, la salsa o el jazz. I, sens dubte, una invitació al ball.

Amantes del Futuro és el projecte original amb el qual comença els seus experiments en la Cúmbia el compositor i productor Immanuel Miranda a.k.a Ima Felini en 2002, des de llavors s’ha dedicat a compondre diversos tipus de cumbias per a aquest i per a altres projectes. Amantes del Futuro és el destil·lat major de tots aquests anys d’experimentació i estudis Cumbiamberos basant el seu so en els seus estils favorits: la Cumbia Colombiana, Sonidera, Rebajada, Editada o Wepa, Poblada, Villera y Chicha Peruana, sempre buscant el futurisme, evolució i enllaç entre la música electrònica i aquest llegendari ritme.

La Calor és l’univers sonor, experimental i arquetípic de l’Artista i Productor Colombià radicat a Barcelona Marcelo “Chelosaoko” Rosero. Aquest projecte és el resultat d’un viatge poderós per les arrels de la música Afro Antillana, on la Salsa, el Guaguanco, La Descarga , el Latin Jazz s’integren a elements digitals i electrònics i creen unes atmosferes “danzadoras” amb esperit de mantra i tràngol.

Et pot interessar