CLUBS, Art a la Pista: Mar García + Javi Soler “RÈCORD: què ens passarà? “

HI HAURÀ UN PASSI A LES 11 H I UN ALTRE A LES 13 H

**

Rècord es podria definir com una cançó en construcció, el ritme de la qual, harmonia i melodia que la componen es produeixen a partir del moviment. Proposa en escena el resultat d’una recerca entorn de les capacitats sonores que ens pot proporcionar el moviment i juga a transitar per la línia que separa la composició musical de la composició coreogràfica. El cos, el vestuari, la veu i l’escena, en relació amb diferents dispositius de gravació i tractament del so, es proposen com a instruments actius que componen aquesta peça escènica i sonora.

Mar García, Graduada en Coreografia i Interpretació en el Conservatori Superior de Dansa del Institut del Teatre (IT), Graduada en Psicologia per la Universitat de València i graduada en Dansa Contemporània pel Conservatori Professional de Dansa de València i Javi Soler, estudiant del Grau Superior de Direcció d’Orquestra en la Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), Graduat en Magisteri per la Universitat de València i intèrpret de saxofon pel Conservatori Professional de Godella, són dues creadores interessades en la recerca entorn de les possibilitats del moviment i el so en escena.

**

CLUBS, Art a la pista és un circuit d’exposicions que convertirà les pistes de ball en amfitriones temporals d’obres i instal·lacions artístiques, amb l’objectiu d’oferir una proposta diferent per a les sales i generar noves sinergies entre elles i els artistes, galeries, museus, fundacions públiques i privades i altres institucions.

Aquest projecte va néixer de la voluntat d’oferir una resposta a la nostàlgia de tornar a trepitjar una pista de ball després dels mesos de confinament i s’ha convertit també en una reivindicació per fer servir aquests espais com a llocs de trobada, evasió i experimentació de la cultura. Es tracta d’una proposta que permet al públic viure una experiència diferent en un espai que normalment està reservat a l’oci nocturn, ampliant així l’oferta cultural de la ciutat de Barcelona en el panorama artístic internacional.

Et pot interessar