Devila Crew x P62

Devila Crew, el col·lectiu local de dones i techno, debuta al CLUB P62 amb “TERRITORIO NOT DEAD RAVE” #2, una sèrie de festes al llarg de tot el 2024 amb l’objectiu de recaptar fons per salvar el seu gran projecte de festival: Territorio.

Devila Crew aposta per una escena local i underground diversa i igualitària, on pots ser lliure com més t’agradi. Un espai cuidat i màgic on a nosaltres més ens agradaria anar a ballar. Devila Crew és un món que creem amb les nostres pròpies mans i tot el nostre amor on importen la música, les persones i la llibertat. Vine a ballar amb nosaltres, ho creem amb tu i:

Andrømeda: DJ, productora i resident de FOLD London. Els seus sets tenen les arrels en l’esperit rave de l’antiga escola, amb influències de l’acid, electro, EBM, industrial i Detroit techno.

Devila: DJ i productora resident del col·lectiu Devila Crew. Li agrada crear atmosferes de llibertat, connexió, molta energia i ball, barrejant diferents estils i sons del techno, acid, electro, groove i house.

Andrë: DJ, productor. Als seus sets es poden sentir sons des de Progressive House, Melodic Techno & Techno passant per totes les seves variants.

VISUALS: The Blue Morphoo

Vine aviat a gaudir de cada artista… Obrim portes a les 20:30 h. Ventalls #DC als 20 primers assistents!

Devila Crew no tolera cap tipus d’abús, racisme, discriminació, transfòbia ni sexisme… seràs desterradx

Et pot interessar