Dijous al Paral·lel 62 – Laura Freijo Justo

Cicle d’arts vives a la Sala Club del Paral·lel 62 amb una programació feminista, dissident, migrant i arrelada als barris. D’aquesta manera recordem les Gal·les del 2016 en el marc de la reivindicación veïnal, comuntària i artística per la recuperació del Teatre Arnau, la cultura popular i la memòria del Paral·lel.

Aquest cicle forma part de la programació Teatre Arnau Itinerant en col·laboració amb Paral·lel 62 en el seu vessant de treball comunitària i la Bibliomusiciniteca.

***

Unipersonal pensapoètic unplugged

“Soy lo que estás buscando” és un manifest senti-mental en tota regla presentat a través de la gosadia d’uns pensapoamientos (*) propis que repassen la memòria viscuda, la imaginada, la desitjada i la inventada.

Un recital, gamberro però sensible, tosc però re-sentit, irònic però seriós, còmplice però amb tothom, deslligat però compromès, poètic tot i que dit, narrat però apoemat, musical encara que unplugged, amb molt amor però sense afeccions… Un reducte de microllibertat per dir el que surt de l’ànima, el cor, les tripes i altres penques ignotes de l’ésser.

En definitiva, un recorregut polipoètic personal que també podria formar part de la teva pròpia història.

Soc el que estàs buscant / I’m sure / Però vinc en un altre format

(*) Pensapoamiento, expressió poètica a mig camí entre el pensament i el poema.

Laura Freijo es defineix com a periodista, dramaturga, titellaire, comptadora d’històries i funambulista de la bogeria i pensapodora a temps complet.

Et pot interessar