Dijous al Paral·lel 62 – Priscila Barbosa

Cicle d’arts vives a la Sala Club del Paral·lel 62 amb una programació feminista, dissident, migrant i arrelada als barris. D’aquesta manera recordem les Gal·les del 2016 en el marc de la reivindicación veïnal, comuntària i artística per la recuperació del Teatre Arnau, la cultura popular i la memòria del Paral·lel.

Aquest cicle forma part de la programació Teatre Arnau Itinerant en col·laboració amb Paral·lel 62 en el seu vessant de treball comunitària i la Bibliomusiciniteca.

***

Priscilla Barbosa, cantant, historiadora, comunicadora i creadora del RadioShow Más allá de la Bossa Nova presenta el seu nou projecte:

Una mica abans de la Bossa és un viatge per la música brasilera que ha inspirat i alhora generat un canvi en la manera de tocar i compondre la música al Brasil.

L’herència que va aportar tota la substància que ha estat rebutjada d’una banda i d’altre, donada la base d’aquesta musicalitat tan original.

Per mitjà de la música la possibilitat d’un contacte amb els molts matisos de les lluites socials que estaven passant i han resultat en una producció musical que ha traduït el que passava en la societat brasilera d’aquell moment.

Igualment, us presentem el que va resultar d’aquest canvi. Sempre amb la música. Molts Brasiles… molt poc coneguts o escoltats. Us volem ensenyar una mica més d’aquest Univers musical.

Et pot interessar