Dijous al Paral·lel 62: Missex DJ

Cicle d’arts vives a la Sala Club del Paral·lel 62 amb una programació feminista, dissident, migrant i arrelada als barris. D’aquesta manera recordem les Gal·les del 2016 en el marc de la reivindicación veïnal, comuntària i artística per la recuperació del Teatre Arnau, la cultura popular i la memòria del Paral·lel.

Aquest cicle forma part de la programació Teatre Arnau Itinerant en col·laboració amb Paral·lel 62 en el seu vessant de treball comunitària i la Bibliomusiciniteca.

***

Missex, creadora de l’electroguarritrop, gènere musical que va crear al costat de Nea, una mescla electroclash amb ritmes tropicals travessats per la lluita antiracista i transfeminista.

Ens convida a moure el cos amb el seu electritzant DJ set electropical, acompanyat d’algunes de les seves pròpies cançons. Prepara’t per a experimentar noves vibracions d’energia que et faran vibrar de principi a fi. No et quedis fora d’aquesta experiència única! Ves a veure-la en acció i uneix-te a la festa!

És l’ex-senyoreta emmascarada que posa el cos per a donar pas a qualsevol identitat. Provinent de Plutó, d’origen locombiano amb seu en Barcelombia, és la migra de la ficció que aterra en aquesta realitat agitant a les minories perquè es tornin majories.

Et pot interessar