Dirk Maassen

El compositor i pianista alemany, Dirk Maassen, torna aquest 2023 al nostre país amb motiu de la seva gira ‘Here and Now’.

Dirk Maassen és un dels compositors neoclàssics alemanys de més èxit. És conegut a tot el món pels seus commovedors, suaus i elegants mons sonors. També és un dels pianistes alemanys més escoltats en streaming a tot el món: més d’un milió de persones escolten la seva música mensualment a diferents plataformes. Però Dirk Maassen també captiva el seu públic en directe i és que els seus fans arriben a recórrer més de 1.000 km per veure’l en directe.

Amb un sentiment únic i una sincronització enginyosa, Maassen interpreta les seves obres, que arriben màgicament al subconscient del públic i obren portes que, fins ara, continuaven sense descobrir. El pianista alemany més commovedor interpretarà una emotiva selecció de les seves més de 200 composicions plenes de passió. Meravelloses composicions que, combinades amb la interpretació autèntica i humil de l’artista, donen al públic la sensació de ser un convidat en un concert íntim i privat.

Et pot interessar