CLUBS, Art a la Pista: Diversorium. Arts en viu i espai de convivències

Diversorium vol crear un espai de festa obert a tots els cossos el format de la qual combina xerrada, cabaret, performance, música i ball amb moments de deteniment i gaudi on aprendre i desaprendre les múltiples possibilitats de ser i poder ser amb xls altrxs. El seu propòsit és proporcionar un espai còmode, valent, queer i crip friendly, que anima a “conrear junts una comunitat que permeti el risc de conèixer a algú fora dels propis límits” (bell hooks).

Diumenge 17 de desembre hi haurà cabaret i música amb la participació de Bob Pop (mestra de cerimònia), Costa Badia, Sendoa Maixella, entre altrxs + DJ set de NEA ONNIM, un col·lectiu afro-queer establert a Barcelona que punxa música negra com Dancehall, Reggaeton, Afrobeats, Amapiano, Salsa, Trap, House, Dembow y molt més! IF YOU BLACK AND YOU QUEER, DANCE TILL’ YOUR BODY QUIT.

**

CLUBS, Art a la pista és un circuit d’exposicions que convertirà les pistes de ball en amfitriones temporals d’obres i instal·lacions artístiques, amb l’objectiu d’oferir una proposta diferent per a les sales i generar noves sinergies entre elles i els artistes, galeries, museus, fundacions públiques i privades i altres institucions.

Aquest projecte va néixer de la voluntat d’oferir una resposta a la nostàlgia de tornar a trepitjar una pista de ball després dels mesos de confinament i s’ha convertit també en una reivindicació per fer servir aquests espais com a llocs de trobada, evasió i experimentació de la cultura. Es tracta d’una proposta que permet al públic viure una experiència diferent en un espai que normalment està reservat a l’oci nocturn, ampliant així l’oferta cultural de la ciutat de Barcelona en el panorama artístic internacional.

**

– Paral·lel 62 disposa de rampa d’accés i d’ascensor per pujar al Club, a la primera planta

– Interpretació en Llengua de Signes Espanyola per l’associació Inclusivxs

– Sense llums intermitents ni estroboscòpiques 

– Espai de descans amb taules, cadires amb braços i il·luminació tènue

– Banys gènere neutre

– Documentació visual d’Antonio Gagliano

– Protocol anti-assetjament, anti-discriminatori

– Espai valent, queer i crip friendly

– Entrada gratuïta per a l’assistent personal/cuidador

– Bols d’aigua per a gossos d’assistència

Et pot interessar