EL festival

EL FESTIVAL torna amb una versió Indoor!

Molt pocs rapers francesos són fàcilment recognoscibles vocal i visualment tant pel gran públic com pels especialistes. JOEYSTARR és un d’ells, i ho és des de fa més de trenta anys! Acompanyat per DJ NAUGHTY J (SUPREME NTM), encendrà l’escenari del FESTIVAL 2024 amb el seu espectacle únic “JOEYSTARR SOUND SYSTEM”.

En molt poc temps, ZOLA s’ha disparat al cim del rap francès, amb milions de streams i concerts amb entrades esgotades.Data única a Espanya!

Després d’una excepcional gira per festivals francesos, belgues, suïssos i canadencs en 2023, JULIEN GRANEL, encarnació de la frescor, la diversió, la música disco i la llibertat, el cavaller del arc iris està decidit a fer brillar el seu primer LIVE a Espanya. Amb el seu univers replet d’acidulat electro house disc pop banyat pel sol, espera un tsunami d’emocions!

Originària de Colòmbia i vivint a Bèlgica, DREA DURY es va fer famosa en la setena temporada de The Voice. Mescla sense por influencies afrobeats, R&B i pop…

La cantautora francesa LAURIE DARMON va treure el seu tercer àlbum, “La Traversée du Désir”, a la tardor de 2023 i va realitzar alhora una gira per França, els Estats Units i Canada.

Et pot interessar