ПОТЕРЯННОЕ ЗЕРКАЛЬЦЕ (El Mirall Perdut)

Espectacle en llengua russa.

**

El 23 de setembre a la Sala Paral·lel 62, Alexander Gudkov, Maria Kurdeneviсh, així com Evgenia Borzykh, Kirill Ivanov i Stanislav Astakhov (del grup “Samoe Bolshoe Prostoe Chislo”) presentaran una actuació musical plena de diversió, màgia, i bones esperances anomenada “El mirall perdut”.

Aquest espectacle de contes de fades per a adults i nens (a partir de 6 anys) tracta de les aventures d’un mirall de mà amb un fragment d’estrella al mànec. Tota l’acció de l’actuació es desenvoluparà amb el teló de fons de decoracions de vídeo amb il·lustracions de Pavel Pepperstein, escriptor i artista, l’obra del qual va inspirar aquest espectacle.

El vestuari de l’actuació, surrealista i “molt literal”, ha estat creat per un equip de diversos països sota la direcció de les artistes Maria Levina i Polina Grechko. La música de “El Mirall Perdut” va ser escrita per la banda SBPCH; aquest és un material familiar per als oients del conte d’àudio homònim, així com composicions creades específicament per a l’actuació. Les interpretaran en directe els artistes de l’espectacle.

Per a totes les consultes, poseu-vos en contacte amb someagency.co@gmail.com

Et pot interessar