Generador d’eines emocionals musicals

Amb Verushka Sirit (professora de Ioga, Me siento extraña, etc.) , Micaela Ruiz (creadora cultural, Irradia Sonora), Esther Margarit (psicòloga i infermera, Me and the Bees)

Entre totes les persones assistents construirem un espai segur, creatiu i col·lectiu al voltant de la salut mental en la música. Guiades i acompanyades per tres professionals, al llarg de dues dinàmiques compartirem diferents experiències vitals en la música a través de diverses formes artístiques, corporals i escèniques, posarem la salut mental al centre per a poder generar eines emocionals a través de la música i del treball musical. Aquesta sessió doble requereix participació activa de les assistents, ja que l’hem pensada com una trobada grupal performativa.

La primera part, conduïda per Esther Margarit, consistirà en l’activació d’un espai segur d’intercanvi, des d’on revisar i anomenar les eines emocionals que tenim al nostre abast.
Començarem visibilitzant les problemàtiques i els tabús al voltant de la salut mental, parlant en concert del context musical. Guiades per una professional treballarem amb eines de gestió, però també d’identificació, per entendre que ens està passant. Treballarem més enllà de les eines emocionals pròpies i ens centrarem en l’autoconeixement i l’autoconsciència.
Parlarem de quines tipologies de problemes hi ha i de com es manifesten en nosaltres, en els nostres pensaments i en el nostre cos.

La segona dinàmica conduïda per Verushka i Micaela serà “Secretos profundos”, una experiència immersiva en l’encreuament entre l’exploració sonora, el moviment i la introspecció sensorial. Una sessió meditativa i d’escolta activa, on la música i les guies suaus transportaran a nous estadis de consciència i obriran portes cap a espais de descans.

Es recomana portar roba còmoda i estoreta.

Et pot interessar