CANCEL·LAT: Marcia Griffiths + Les Testarudes + Musical Sisters Djs

Lamentem informar-vos que, malauradament, la vetllada amb Marcia Griffiths, Les Testarudes i Musical Sisters DJs (11 de juny de 2024, GREC Festival 2024 @ Paral·lel 62) s’ha cancel·lat.

A causa del seu estat de salut actual, el seu metge ha aconsellat a Marcia Griffiths que no viatgi i faci repòs absolut fins que millori.

L’import de les entrades es retornarà automàticament al llarg dels propers dies. Tot l’equip de Paral·lel 62 i el festival GREC desitgen a l’artista una ràpida recuperació.

Per qualsevol dubte podeu enviar un correu a info.entrades@p62.cat

Nit de dones i nit de ritmes reggae i derivats, de la mà de Marcia Griffiths i de Les Testarudes. La primera és posseïdora d’una carrera que comença als anys seixanta i que promet continuar molts anys més. L’artista no té cap intenció de retirar-se, perquè la música, diu ella mateixa, no té edat. Els temes del seu nou treball (un dels millors discos de reggae de l’any 2023, Golden) reflecteixen com se sent ara mateix respecte a aquesta música, que és tota la seva vida. Els onze temes que formen el disc la consagren, un cop més, com un valor central d’aquesta escena, amb una veu que emociona i que, malgrat els anys i els discos enregistrats, encara conserva la capacitat de sorprendre.  

Segur que, per a les nou dones que formen part Les Testarudes, el projecte de ska, reggae, rocksteady i soul de la Bordeta, és tot un honor compartir escenari amb una referent de l’estil que conreen i que, a més, és dona en un món marcat especialment per la presència masculina. Elles, precisament, reivindiquen el paper de la dona en el reggae i ho fan, a més (un altre exemple de la tossudesa de què ens parla el seu nom), en un registre del reggae que ret homenatge al so clàssic del gènere dels anys seixanta. Madness, Perfidia o What a day for dancing són algunes de les cançons que segur que faran sonar.

Una producció del Grec 2024 Festival de Barcelona i Univers Paral·lel.

Et pot interessar