Guitar BCN: Revolver

Els incombustibles Revolver tornen a Barcelona per estrenar en directe el seu tretzè àlbum, Playlist, confeccionat amb versions d’artistes que actualment inspiren Carlos Goñi i que ha volgut portar al seu terreny musical. El presentaran el 6 de març a la sala Paral·lel 62, dins del festival Guitar Bcn 2025.

Segons el mateix Goñi, «és un disc de versions, cert, però no de la gent que va fer que m’hi dediqués, que per això ja tenim Adictos a la Euforia, sinó dels que fan que em segueixi mereixent la pena fer-ho més enllà del que m’emociona tocar els meus propis temes. Així que aviat descobrireu aquest ram de temes meravellosos que m’emocionen i ericen la pell fins a desitjar haver-los escrit jo». Un ram, per cert, que inclou algunes de flors més captivadores del pop-rock espanyol recent com El equilibrio es imposible (Los Piratas), Cómo hablar (Amaral), Lady Madrid (Pereza), La vereda de la puerta de atrás (Extremoduro) i Azul (Elefantes), entre d’altres himnes icònics.

Sens dubte, una cita excepcional que promet grans moments, de la mà d´un dels clàssics més estimats de la nostra escena. Vols dir que t’ho perdràs?

Et pot interessar