Irídia Fest

Programació dissabte 17:

Tarquim: Amb una potent secció de vents especialment armada per l’ocasió i avançant bona part del repertori que compondrà el seu segon LP. Salsa i música afrocubana de la mà d’una de les formacions més sòlides i elegants dels últims temps

Dowdelin: Afrofuturisme crioll amb arrels a Guadalupe, Martinica i Armènia.
Lapili: Afrobeat, dancehall i actitud d’una artista que ens presentarà nou show acompanyada d’un grup de ballarines, percussió i dj.
LA BULLA PERREO, amb JAHZZMVN & ACEITUNAS NEGRA. Una festa per suar fins a terra amb reggaeton, dancehall, demBow, hip-hop, Afro Beats… Amb una mirada underground i anticomercial per al goig de totes aquelles que comenceu a avorrir-vos d’escoltar els mateixos temes a totes les festes.

**

Davant la intolerància, la discriminació i la violència institucional actuem de forma col·lectiva. L’IrídiaFest és un festival de cultura i drets humans que neix amb la vocació de demostrar que hi ha alternatives per fer front a la radicalització de l’odi, generant espais de vincle, comunitat i celebració. Amb aquest festival reivindiquem el paper de la cultura per a crear imaginaris compartits capaços de transformar la realitat que ens envolta, i alhora ajudem a finançar el servei d’atenció i denúncia (SAIDAVI) grantint la seva gratuïtat.


El festival, que en la seva primera edició va aconseguir exhaurir totes les entrades, tindrà lloc els dies 16 i 17 de febrer a la Sala Paral·lel 62 amb una programació que aposta un any més per propostes plurals, crítiques i de qualitat.

Et pot interessar