Kybba

El productor musical, compositor i DJ de renom internacional KYBBA està preparat per electrificar Europa amb la seva gira tan esperada. Conegut pel seu so que barreja gèneres de manera fluida, combinant dancehall, llatí i influències afro, KYBBA porta la seva energia musical única al cor de l’escena nocturna d’Europa. La gira comença a Amsterdam, la ciutat adoptiva de KYBBA, abans de passar per algunes de les ciutats més vibrants del continent, incloent-hi Barcelona, Madrid, Londres i Berlín. Amb dates addicionals per anunciar, els fans poden esperar una experiència única que transcendeix fronteres, una signatura de KYBBA i el seu moviment Basshall.

L’ascens a la fama de KYBBA ha estat meteòric. La seva música ha aconseguit més de 100 milions de reproduccions a les principals plataformes, amb una base de fans dedicada que supera el milió de subscriptors al seu canal de YouTube, Basshall Movement. Coneguts per la seva energia contagiosa i esperit d’inclusió, els seus sets en viu han explotat en línia, acumulant milions de visualitzacions i comparticions, consolidant el seu estatus com a fenomen musical global.

Nascut a Salento, Itàlia, i ara establert a Amsterdam, la música de KYBBA està profundament influenciada per la rica cultura del dancehall i llatina de la seva ciutat natal, combinada amb diversos elements internacionals. La seva capacitat per crear un so únic que transcendeix fronteres i uneix les persones és al cor de la seva visió musical.

Media

Et pot interessar