La Diablada: Dante Spinetta + Son Rompe Pera + Belén Natalí + més

DIABLADA és més que una festa, és una trobada, un ritual i una revelació. Una comunió i una manera de celebrar-nos! L’explosiva mescla del groove llatinoamericà amb el Mediterrani.

DANTE SPINETTA, el polifacètic artista que va obrir les portes al gènere urbà a l’Argentina, és una de les grans figures de la música llatinoamericana dels últims 30 anys. Fill del llegendari Luis Alberto Spinetta. Als 14 anys va formar el duo Illya Kuryaki & The Valderramas al costat d’Emmanuel Horvilleur, i el 1991 van llançar el seu primer àlbum. Al llarg de la següent dècada, els Kuryaki es van convertir en pioners i influència clau del hip-hop, rap i música urbana de Llatinoamèrica. Dante va tornar als escenaris a mostrar el seu costat més funk amb MESA DULCE (2022). Mesa Dulce amb 10 temes de la seva autoria compta amb arranjaments de vents de Michael B. Nelson, el mateix que va treballar molts anys amb Prince.

SON ROMPE PERA és la banda explota-marimbes conformada per germans de Naucalpan, que amb la mà a la butxaca ha aconseguit definir el gènere “Cúmbia Punk” i captivar públic al voltant del món. Des de Mèxic música rebel i irreverent, que al temps d’abraçar la tradició també l’estripa fins als fonaments de la marimba, tecla a tecla. Entre els seus ferris admiradors i més pròxims col·laboradors podem identificar al Macha (Chico Trujillo, Bloque Depresivo) i Mario Galeano (Frente Cumbiero).

Als ja confirmats Dante Spinetta i Son Rompe Pera se suma la presentació full band de Belén Natalí i les sessions diablas de Sonido Tupinamba i Asia Knox als controls!

Et pot interessar