AJORNAT: La música de “El Senyor dels Anells”

A causa de la reprogramació de la gira “La Música de El Señor de los Anillos”, l’esdeveniment previst pel dimecres 7 de febrer de 2024 es posposa fins al dimecres 5 de març de 2025. Les entrades adquirides prèviament continuaran sent vàlides per la nova data de l’esdeveniment, sense necessitat de fer cap canvi.

Les persones que no puguin assistir a la nova data poden sol·licitar la devolució de les entrades abans del 7 de febrer de 2024 a través del correu electrònic info.entrades@p62.cat, indicant la referència de compra.

Lamentem qualsevol inconvenient generat pel canvi de data i agraïm la vostra paciència.
Per qualsevol dubte podeu contactar-nos a través del formulari: https://paral-lel62.cat/es/informacion-y-contacto/

Arriba “La música de El Senyor dels Anells, El Hobbit i Els Anells de Poder”, un magnífic concert amb orquestra, cor i estrelles convidades. La veu fosca de l’actor de “Saruman” (Sir Christopher Lee), t’introdueix en el món musical de J.R.R. Tolkien. Des dels sons amenaçadors de Mordor i els estridents atacs dels Black Riders, fins a les belles melodies líriques dels Elfos. Un convidat especial de l’elenc original de la pel·lícula presenta “La música de El Senyor dels Anells, El Hobbit i Els Anells de Poder – El Concert”. Benvinguts i benvingudes a la Terra Mitjana!

Et pot interessar