Louane

La cantant i actriu Louane va descobrir als 8 anys la seva gran afició, la música. La seva destacada participació en el programa La Veu en 2012 la va catapultar a la fama, obrint-li portes al món de la música i el cinema, on es va destacar com a protagonista en La Família Bélier. En 2020, Louane va ser reconeguda com una de les 30 personalitats menors de 30 anys en la prestigiosa llista de Forbes França.

Amb dos aclamats àlbums com Chambre 12 i Joie de vivre, Louane ha deixat una petjada indeleble en l’escena del pop francès. La seva col·laboració amb algunes de les estrelles més destacades de França, com Calogero, M. Pokora, Julien Vaig daurar, i artistes internacionals com YUNGBLUD, demostra la seva versatilitat i talent. La seva carrera ha estat reconeguda amb nombroses nominacions i premis, incloent dos Premis Victoires de la Musiqui, tres Premis NRJ Music Awards i un Premi European Border Breakers.

Després d’una gira completa l’any 2023, Louane i «Le Club donis Sentiments» anuncien nous espectacles exclusius a Europa en 2024, incloent-hi la sala PARAL·LEL 62 de Barcelona el 17 de maig de 2024

Et pot interessar