Marató Underpool – 10 anys de jazz underground

El segell  UnderPool aterra a la sala Paral·lel 62 Club per celebrar la 6a edició de la Marató UnderPool, un concert d’alt voltatge amb el qual aquest segell independent, referent del jazz contemporani a casa nostra, celebra el seu 10è aniversari.

Durant aquesta jornada, l’escenari de la Marató acollirà diferents projectes liderats per alguns dels músics que formen part d’aquest segell, una bona oportunitat per conèixer de primera mà una de les escenes musicals més fèrtils de la nostra ciutat.

  • Lídia Facerías & Edu Pons presenten Mapas de Días y Pájaros

La música del duet format per Lídia Facerías i Edu Pons, que forma part del seu darrer disc Mapas de Días y Pájaros, ens acosta a la quotidianitat a través  d’unes melodies que, embolcallades de paisatges sonors clars i entenedors, transmeten diferents emocions a qui les escolta.

Lídia Facerías – piano, veu i composicions, Edu Pons – saxo alt, soprano, flauta i composicions

  • Pep Mula presenta Elixir – Mula vol.3

Elixir és el tercer disc de M U L A el projecte liderat pel bateria Pep Mula, un quintet de trajectòria notable que ha desenvolupat una sonoritat singular que destaca per les grans dosis d’improvisació i unes melodies properes, que sovint tenen un regust pop.

Pep Mula – bateria i composicions, Txema Riera – piano, 

Miguel “Pintxo” Villar – saxo tenor, Jordi Matas – guitarra, Marc Cuevas – contrabaix

  • Lluís Vidal & David Xirgu presenten Carla Bley Songbook

Lluis Vidal & David Xirgu ens descobreixen l’univers de l’admirada compositora nord-americana Carla Bley a través d’una acurada selecció de les seves composicions, que són el punt de partida per gaudir de la complicitat d’aquests dos músics immensos, referents indiscutibles de la música a casa nostra. 

Lluís Vidal – piano, David Xirgu – bateria. 

  • Carmen Lancho presenta NO!

Inspirada a parts iguals pel jazz vocal i el jazz instrumental, Carmen Lancho és una de les veus més destacades de l’escena actual que arribar a l’escenari de la Marató per presentar el seu ep de debut NO!

Carmen Lancho – veu, composicions i arranjament, Toni Mora – piano, 

Giuseppe Campisi – contrabaix,  Enric Fuster – bateria. 

  • Toni Saigi “Tronik” presenta Wara 

Tronik és el projecte del pianista i compositor Toni Saigi un quartet profundament arrelat en jazz capaç de traslladar al present l’essència d’aquesta música amb un llenguatge descaradament actual.

Toni Saigi – piano i composicions, Jaume Ferrer – saxo tenor,  Marc Cuevas- contrabaix, Carlos Falanga – bateria. 

Et pot interessar