Muerdo

Muerdo es proclama com el representant de la nova cançó d’autor. Compositor, poeta i cantant recolzat des dels seus inicis per artistes de la talla de Luis Eduardo Aute o Amparo Sánchez, ha passat per alguns dels millors festivals d’Espanya i Llatinoamèrica (osquin Rock, Colombia al Parque, Feria de las Flores, Lollapalooza, Vive Latino, Pirineos Sur, La Mar de Músicas, PortAmérica…) i ha omplert recintes tan emblemàtics com Teatro Gran Rex en Buenos Aires, el Teatro Caupolicán a Chile o el Teatro Colón en Bogotá.

Un artista de personalitat aclaparadora i sensibilitat abismal. Amb més de mig milió d’oients mensuals, només a Spotify, es caracteritza pel seu bon gust a l’hora de barrejar sons de diferents parts del món, la seva transparència i sinceritat a l’hora de plasmar a les seves lletres les seves experiències i la seva visió de tot. allò que l’envolta.

Després de gairebé 15 anys de trajectòria i havent recorregut més de 19 països, presenta el seu sisè disc d’estudi, afrontant una nova etapa, on posa de manifest la seva maduresa després de tot allò que s’ha après durant la seva prolífica carrera musical.

Et pot interessar