Nil Moliner (Sala Club)

Nil Moliner és músic i compositor, o com li agrada dir, “escric cançons i ric molt”.
Amb el seu disc debut Ballant a la batalla ha aconseguit el nº2 a la llista oficial de vendes d’àlbums a Espanya. Amb el seu single «Soldadet de Ferro (feat. Dani Fernández) ha guanyat el certificat de Triple Disc de Platí a Espanya.
A més, Nil Moliner compta ja amb diversos Disc de Platí per La meva Religió (x2), Ballant, Esperant, Llibertat (x2) i també diversos Discos d’Or per El Despertar, Per Última Veu, Fills de la Terra, Sense Tu Pell, Cent per cent, Se Me Va i Millor així, i també Meneito al costat del colombià Yera (disc de platí).
El 2020 obté el premi a Artista Revelació per Los40 Music Awards. El seu #GiraZero (2021) va comptar amb més de 60 xous per tota Espanya i múltiples soldouts. A l’octubre de 2021 llança el seu segon disc, Un Secret Al Que Cridar, que inclou els èxits Em Quedo Millor així, Llibertat i Em quedo, amb Ana Mena.
El 2022 va girar amb La nostra Bogeria Tour, una gira d’estadis, com el Wizink de Madrid i el Palau Sant Jordi, que va prosseguir amb el seu primer tour llatinoamericà, finalitzant amb 2 concerts a la Razzmatazz de Barcelona i Warner Music Station de Madrid. Va tancar 2022 amb Res a dir, al costat de Marlena.
Aquest 2023 ha portat el seu tercer disc, LLOC PARADÍS, ja disponible, amb èxits com Dos Primaveras, Luces de Ciudad i Vuela Alto, que marquen una nova era carregada de música

Media

Et pot interessar