Primavera a la Ciutat: Les Savy Fav + Sweeping Promises + Balming Tiger + Sandra Monfort

Portes 18 h

Sandra Monfort 19:00 h

Balming Tiger 19:50 h

Sweeping Promises 21:10 h

Les Savy Fav 22:30 h

Les Savy Fav (US)

És impossible viure els seus concerts de manera passiva. Si estàs en un, tot el que ocorri damunt i sota l’escenari t’empenyerà a sumar-te de manera activa a l’experiència Les Savy Fav: cridaràs, aixecaràs el puny, et sumaràs al pogo que es formarà just darrere de tu (o, almenys, correràs per a esquivar-lo) o t’abraçaràs a aquest desconegut tan maco que es canta totes al teu costat.

Sweeping Promises (US)

Aquesta parella professional i sentimental es va conèixer l’any 2008, quan els seus camins es van anar creuant en diverses bandes fins que van decidir dedicar-se exclusivament al seu projecte. Des de llavors han forjat la seva música al voltant d’una fèrria filosofia fes-t’ho tu mateix, combinant els baixos insistents del post punk amb melodies inspirades en icones de la new wave com Blondie i lletres que freguen el surrealista.

Balming Tiger (KR)

No et refereixis a ells simplement com “un grup”. Balming Tiger s’autodenominen un col·lectiu multinacional de K-pop alternatiu, en el qual militen cantautors, rapers i DJ, però també directors i muntadors. Dit d’una altra manera, són una entitat mal·leable que pot escorar-se cap al hip-hop, xipollejar en el funk o pegar-se una tabola de guitarres heavy. Una mescla que ja els ha valgut un fan il·lustre: RM de BTS, amb qui col·laboren a SEXY NUKIM.

Sandra Monfort (ES)

Et pot interessar