Primavera a la Ciutat: Él Mató a un Policía Motorizado + Angélica García + Xebi SF

18:30 h Portes

19:30 h Xebi SF

20:30h Angélica García

21:50 h Él Mató a un Policía Motorizado

El Mató a un Policía Motorizado (AR)

EMAUPM han deixat fa anys de ser només el gran grup alternatiu de l’Argentina per a convertir-se en els ambaixadors del rock llatinoamericà a tot el món. Com s’aconsegueix això? Confiant en unes lletres d’un lirisme honest i precís i embolicant-les en una manera d’entendre el rock sorollós-melodiós (o el post-punk, o el synth-pop) que, a mesura que passen els anys i ens menja una mica més la barbàrie tecnològica, només pot tendir a l’excepcionalitat.

Angélica García (US)

La californiana Angélica García és propietària d’una veu camaleónica que val per a absolutament tot. Busca el seu pas per les oficines de Tiny Desk i veuràs: són poc més de deu minuts d’actuació però li dona temps a emocionar, a acostar-se a les seves arrels méxico-salvadorenques, a flirtejar amb el rap, a sonar retro i contemporània alhora…

Xebi SF (ES)

Les biografies diuen que Xebi Salvatella és de Girona (de fet, allà dirigeix el festival Neu!), però clarament ve del país de les meravelles. Les cançons d’aquesta etapa de la seva carrera, com es pot comprovar en el seu últim disc Hola elefant, s’omplen d’efectes, distorsions i alteracions de la realitat per a revelar que el que entenem per món normal, de normal no té res.

Et pot interessar