SON Estrella Galicia: Mavis Staples + Jon Muq

“Jo soc la missatgera”, diu Mavis Staples en vespres del seu 80 aniversari. “Aquest és el meu treball, ho ha estat durant tota la meva vida, i no puc simplement rendir-me mentre la lluita continua viva. Tenim més treball per fer, així que continuaré enfortint-me i continuaré transmetent el meu missatge tots els dies”.

Aquest missatge, una crida a l’amor, a la fe, a la justícia, a la germanor i a l’alegria, es troba en el cor de We Get By, l’espectacular dotzè àlbum d’estudi de Staples i la seva primera col·laboració de llarga durada amb diversos premis GRAMMY el guanyador Ben Harper. Recolzada per la seva banda de gira des de fa molt temps, Staples dona vida extraordinària a les composicions de Harper en el disc, oferint actuacions impressionants amb un vigor juvenil i una maduresa imponent.

We Get By és sens dubte una col·lecció oportuna, que arriba com ho fa davant profundes divisions socials i tensions polítiques intensificades, però com tot el que toca Staples, també és més gran que qualsevol moment en particular, una crida atemporal als millors àngels de la nostra naturalesa que és universal en el seu abast i indestructible en la seva garantia de coses millors per venir.

Et pot interessar