Teenage Fanclub + Sweet Baboo

20 h Portes

20:30 h Sweet Baboo

21:30 h Teenage Fanclub

Teenage Fanclub farà una extensa gira pel Regne Unit i Europa a l’octubre i al novembre d’aquest any. Una gira única en què, a excepció de la cita a Leeds, se centrarà exclusivament en teatres i espais amb seients.

“Durant la presentació del nostre últim àlbum, Endless Arcade, si bé es va sentir genial estar de tornada després de la pandèmia ens vam adonar que havíem estat tocant en aquests mateixos llocs una vegada i una altra durant més de 30 anys. Pensem que la propera vegada hauríem d’intentar fer alguna cosa diferent”, reflexiona Raymond McGinley, membre fundador de la banda escocesa. Com a part d’aquella gira toquem en un parell de llocs amb el públic assegut i gaudim de l’experiència. Vam tenir la sensació que l’audiència també ho va fer, així que vam decidir organitzar una nova sèrie de dates amb un doble propòsit: fer un xou amb ambient de teatre i arribar a llocs on la majoria no havíem tocat abans”.

L’últim àlbum de Teenage Fanclub data del 2021, precedit al llarg de l’any passat per la publicació del single “I left a light on”. Segons Norman Blake, la banda ha entrat recentment en una nova dinàmica: “Abans ens preníem molt de temps entre discos però darrerament vam intentar mantenir-nos ocupats tot el temps, tant amb gires com amb els enregistraments. Van passar gairebé 5 anys entre Here (llançat el 2016) i Endless Arcade, però la distància amb què es perfila com el nostre proper àlbum serà molt menor”.

Et pot interessar