The Music Of Hans Zimmer

La famosa orquestra simfònica “Lords of the Sound” presenta el programa musical “The Music of Hans Zimmer”, que aplega les composicions més famoses del geni musical del nostre temps, Hans Zimmer!

“La música de Hans Zimmer” és un viatge emocionant al món dels sons únics, que porta a l’escenari l’atmosfera extraordinària de les obres mestres cinematogràfiques a través de la interpretació d’una orquestra simfònica.

Hans Zimmer és un dels creadors de bandes sonores de pel·lícules contemporànies més influents i destacats. S’ha establert com un mestre de la música èpica, creant acompanyaments musicals inoblidables per a nombrosos èxits de taquilla mundials.

El programa “La música de Hans Zimmer” comptarà amb composicions de pel·lícules icòniques com “Dune”, “Spider-Man 2”, “The Dark Knight”, “Interstellar”, “Gravity”, “Sherlock Holmes”, “Angels & Dimonis” “, “El codi Da Vinci”, “Pearl Harbor”, “Gladiador”, “Missió: Impossible”, “Origen”, “Pirates del Carib”, “Esperit”, “Dona Meravella”, “Madagascar”, ” El Rei Lleó” i “007: Sense temps per morir”.

La música de Hans Zimmer ocupa un lloc especial a la indústria cinematogràfica contemporània, transportant-nos al cor dels esdeveniments cinematogràfics i evocant emocions vívides des de la primera nota. Et convidem a unir-te a nosaltres en aquest viatge musical, que promet impressions inoblidables!

El concert compta amb músics de l’orquestra “Lords of the Sound”.
Director: Shahrokh Fathizadeh

Et pot interessar