The White Buffalo

Jake Smith explica que un dia uns amics el van convèncer per buscar-se un àlies amb més mística que el seu nom de pila per publicar la seva música. Van apuntar diverses opcions en uns paperets, els van ficar en un barret i en van treure un a l’atzar: al paper es podia llegir The White Buffalo.

En aquell moment començava oficialment una carrera particular perquè, després de debutar el 2002 amb Hogtied Like a Rodeo, Smith va semblar escollir el seu propi camí alternatiu a la indústria musical. Tocava sense parar, portava el seu country polsegós per tot els Estats Units i fins i tot a l’estranger, però no publicava música. Durant molt de temps era més fàcil trobar una actuació seva a YouTube que escoltar a plataformes les seves cançons fetes per a un duel entre pistolers a l’alba.


Així va començar a créixer la llegenda de The White Buffalo, que irremeiablement es va disparar quan la seva música va començar a sonar recurrentment a la sèrie Sons of Anarchy, plena de tipus tan durs com la veu de baríton de Smith. La seva versió de House of the Rising Sun fins i tot va posar banda sonora al final de la darrera temporada. The White Buffalo traslladarà un trosset del desert de Califòrnia a Barcelona la tardor que ve a Paral·lel 62.

Et pot interessar